כשהקמנו את בוזה חלמנו על גלידה טריה, מקומית, עונתית וטעימה באמת, כזו שתחגוג את הגליל האהוב שלנו, הפסיפס האנושי המיוחד והמגוון , האדמה, הטעמים והריחות הייחודיים רק לו ובעיקר תעשה טוב על הלב.
במפעל שלנו שבקיבוץ סאסא, אנחנו מייצרים יותר ממאה טעמי גלידה טרייה ומדויקת, בעבודת יד, בתהליך קפדני ותוך שימוש בחומרי גלם איכותיים.
בכל טעימה מהגלידה שלנו תוכלו להרגיש בבירור את טעמי חומרי הגלם ואת השילובים המיוחדים והמרגשים האופייניים לבוזה.
מזמינים אתכם לבקר באחד מהסניפים שלנו ברחבי הארץ, להתלבט בין מגוון הטעמים והגביעים המיוחדים; למשל גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת הפיסטוק העשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וללא סוכר.
בנוסף מחכה לכם בכל סניף גם תפריט קינוחים ייחודי ומפנק עם מיני פנקייקים, עוגיות, וופל בלגי, סמבוזה ועוד, לצד עוגות גלידה מופלאות שאפשר לקחת הביתה.
מחכים לכם בסניף הקרוב אליכם עם טעימה מהגליל!